Speel Analyses

Speel Analyses

De meest complete benadering van je spel!

Op deze manier help ik golfers het liefst, daar waar het gebeurd, op de golfbaan!

Dit is eigenlijk de enige manier om een complete analyse van je golfspel te krijgen. De combinatie van on-course coaching en golfessen op de driving-range maken dit programma uniek. Door mee te spelen krijg ik een goed beeld wat de meeste invloed heeft op jouw prestatie en score, dus het spelplezier. Natuurlijk kan dat op technisch gebied zijn (balcontrole), maar vaak komt het neer op het slimmer spelen van de golfbaan, routines, beslissingen, en hoe je reageert op schoten.

Wat gaan we doen?

Inhoud programma

We spelen 18 holes, je kunt kiezen of je 1, 2 of 3 keer wilt spelen. Ik werk met een speciaal analyse systeem (GolfMetrics) waarbij alle slagen geregistreerd worden. Hoe vaker je speelt des te beter het inzicht. Door dit systeem te gebruiken krijg je een compleet overzicht van je spel en zie je precies waar je goed in bent en waar je kunt verbeteren (zie foto rechts). Je persoonlijke oefenplan is gebaseerd op deze data.

Klaar om je handicap te verlagen?

Gegarandeerd beter scoren!

Voor de 18 holes ronde, het doornemen van de ronde en de range sessie na het spelen wordt in totaal ruim 5 uur gerekend. Je bent dus wel even intensief bezig, maargoed je bent ook en serieuze golfer dus je wilt wat…

Je investering bedraagt:

*prijzen zijn exclusief greenfees

Last but no least...

Voorwaarden van deelname

  • Een WHS handicap onder de 20.
  • Voldoende tijd om te oefenen.
  • Open minded en committed.

Interesse? Neem contact met me op

Vul onderstaand formulier in, binnen 24 uur neem ik contact op!

    uniek golf scorings programma
    golfmetrics - baanlessen -hooked on golf
    Scroll to top