Golfcoaching

Golf Coaching

De perfecte golfswing of een groter arsenaal aan schoten?

Op deze manier help ik golfers het liefst, daar waar het gebeurd, op de golfbaan! Dit is eigenlijk de enige manier om een complete analyse van je golfspel te krijgen. De combinatie van on-course coaching en golfessen op de driving-range maken dit programma uniek. Door mee te spelen krijg ik een goed beeld wat de meeste invloed heeft op jouw prestatie en score, dus het spelplezier. Natuurlijk kan dat op technisch gebied zijn (balcontrole), maar vaak komt het neer op het slimmer spelen van de golfbaan, routines, beslissingen, en hoe je reageert op schoten. Ik geloof niet in de perfecte swing maar help golfers liever aan een groter arsenaal schoten. Uiteindelijk is dat waar het om draait, meer controle over de bal (en over jezelf….)

Speelanalyses

Spelen, analyseren, evalueren en plannen maken

We spelen 18 holes, om elkaar te leren kennen maar uiteraard vooral om jouw golf te leren kennen. Tijdens het spelen let ik niet alleen op de meest voorkomende  balvlucht (curve, richting, hoogte, afstand) maar ook op schotkeuzes, voorkeuren en reacties. Ik analyseer hoe je het snelst en meest effectief aanpassingen kunt maken zodat je beter gaat presteren. We evalueren na de ronde en maken samen een “plan of attack” voor beter golf!

Golflessen op de range

Gasten (niet lid van De Goyer)

In overleg is het mogelijk om lessen bij mij te volgen op De Goyer. Voor gasten (niet-leden) van De Goyer bestaat er een introductiepakket van 3 x 45 minuten á € 199,- p.p. Hierna bespreken we samen de verdere wensen en mogelijkheden voor de medium of langere termijn.

Interesse? Neem contact met me op

Vul onderstaand formulier in, binnen 24 uur neem ik contact op

    2020KS_mgl4855
    pga professional thomas ijland
    golf grip
    golf coachingl thomas ijland
    Scroll to top