Trackman Swing Analyse

Trackman

Radar Technologie

Trackman is radar systeem met 2 radars. De ene volgt alles wat de golfclub voor, tijdens en na impact doet. Van gebruikelijke parameters als club path en face angle tot swing direction en spin loft. De andere radar volgt de volledige vlucht van de golfbal, van vertrek tot aan landen en alles daartussen, inclusief launch angle, spin rate en curve.

Het voorziet ons (golfprofessional en golfer) van de meest accurate balvlucht en clubdata en laat exact zien hoe de club beweegt door en op impact! Ook voor het aanmeten van het juiste materiaal is dit het beste meetinstrument op de markt.  De nieuwe Trackman 4 kan zelfs gebruikt worden met chippen, pitchen, bunkerschoten en zelfs putten!

Swing Analyse

Wat zijn de voordelen?

Ongeacht het niveau waarop je speelt helpt Trackman om beter inzicht te krijgen van persoonlijke verbeterpunten. De data geeft objectief aan waarom de bal vliegt zoals hij vliegt, Trackman stopt het gissen. Samen kunnen we dan bekijken welke principes aangepast dienen te worden om de balvlucht te verbeteren.

Werken aan je golfswing en balvlucht middels de Trackman data, geeft een goede indicatie van waar je aan dient te werken om de balvlucht te verbeteren.  Trackman en onze aanwijzingen gebaseerd op deze data zorgen ervoor dat je de goede analyse krijgt. Trackman zorgt voor zekerheid en objectiviteit.

Raak de golfbal effectiever

Ruim 40 meter carry afstand erbij en minder slice!

Hieronder een mooi voorbeeld van een les waarin een golfer door samen een aantal drills te doen de bal veel effectiever weet te slaan. Een verbetering van 186 carry naar ruim 230 meter carry! Het ging bij golfer voornamelijk om het aanpassen van de swingrichting en daarmee de attack anlge. Hierdoor werd de bal beter geraakt, met meer snelheid en een betere face to path. Dit leverde een verbetering in carry op van ruim 40 meter, van 186 naar 234 meter. Dit is natuurlijk een uitzondering maar 10 tot 15 meter carry erbij is voor veel golfers absoluut mogelijk!

van 186 meter carry....

naar 234 meter carry!

Kosten Trackman Swing Analyse

Minimaal 1 uur per sessie.

€ 70,00 per persoon per uur.

Scroll to top